Horse Pilot - Challenge your riding.

 

Horse Pilot is een revolutionair Frans merk welke stoffen en materialen uit onder andere de formule 1 racesport en het bergbeklimmen geïntroduceerd heeft in de paardensport. De hoofdmoot van de ontwerpen is functionaliteit. De kleding moet geschikt zijn voor (paarden)sport en dus voldoende bewegingsvrijheid en ondersteuning bieden en de pasvorm dient aangepast te zijn aan de houding welke de ruiter aanneemt in het zadel. De zogenaamde "Preformfit".

 

Een groot deel van de Horse Pilot kleding is voorzien van een Bioceramic Membraan met het Gold Reflect’Line. Gold Reflect'Line®, is een bio-keramische samenstelling van 30 metaaloxiden, waarin polyurethaan gecombineerd wordt met vulkanisch gebaseerde mineralen. Dit design verzamelt voortdurend warmte van het lichaam (de energie die vrijkomt door het lichaam) en de zon en geeft het terug. Hierdoor ontstaat er minder vermoeidheid en wordt eventueel verkrampen voorkomen. Daarnaast stimuleert deze stof de bloedsomloop en dus de doorbloeding van de spieren, dit zorgt ook voor een verbeterd uithoudingsvermogen en helpt je met je balans en een goede houding aan te houden.

 

Creëer nu ook je eigen Horse Pilot wedstrijdjasje!

Deze technische rijjasjes zijn ontworpen om de ruiter volledig vrij   in haar/zijn bewegingen te laten. Bi- stretch materiaal, en volledig  bewegingsvrijheid bij de schouders maken dit rijjasje een van de meest  comfortabele van zijn generatie

 

Het Horse Pilot rijjasje in detail:
- Gemaakt van ademende bi-stretch technisch materiaal
- Gold Reflect'Line technologie         
- Verhoogt spiertonus         
- Verbetert de balans rijder         
 - Stimuleert herstel na lichamelijke activiteit
- Super pasvorm, sportief en elegante snit
- Voorgevormde mouwen
- Mouwlengte aanpasbaar voor een perfecte pasvorm
- Speciale naden op de schouders voor optimale bewegingsvrijheid
- Machine wasbaar
- Kleine binnenzak

 

Horse Pilot heeft speciaal voor het ontwerpen van deze wedstrijdjasjes een configurator ontwikkeld. Klik Hier om naar de configurator te gaan.

 

Klik hier voor onze Horse Pilot collectie.