Synovium - Horse Health

 

De visie van Synovium: sportpaarden doelen laten bereiken door middel van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.
Alle voedingssupplementen worden ondersteund door tientallen jaren van wetenschap over voeding bij sportpaarden en moeten voldoen aan hoge eisen voor voeding en energiebehoeften van sportpaarden.

 

Alle voedingssupplementen worden uitvoerig getest en zijn gebaseerd op de laatste nieuwtjes in de wetenschap; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de de spring-, dressuur- IJslander-en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is.

 

Synovium wordt veel gebruikt door dierenartsen die uitstekende resultaten hiermee bereiken. Vele fok, revalidatie en sport stallen vinden het merk Synovium onmisbaar in hun bedrijven. Top sportpaarden die op internationaal concoursen tot aan grand prix en op Olympisch niveau presteren, worden ondersteund door onze voedingssupplementen en bereiken prachtige resultaten.

 

Enkele tevreden gebruikers van Synovium supplementen zijn: Katja Gevers, Megan Laseur, Mitch Laseur, Sanne Voets, Stal Houtzager-Kayser, Veronique Swagemakers, Bobbie Bary, Claire Neilson Hansen, Karim El Zoghby, Yoni Blom en meer....

 

Klik hier voor ons assortiment Synovium supplementen.

Staat het supplement dat u zoek er niet tussen? Neem contact met ons op, wij kunnen het voor u bestellen.