Een Kingsley hoofdstel, the best finishing touch!

 

De Kingsley hoofdstellen zijn zeer fraaie, handgemaakte hoofdstellen van de beste kwaliteit leder met een exclusieve uitstraling. Er is een aparte lijn dressuur- en een lijn springhoofdstellen ontworpen.

 

De dressuur hoofdstellen zijn voorzien van een 4 cm brede, zacht onderlegde aansnoer neusriem. De neusriem is voorzien van een uitsparing bij het bit om de gevoelige wang van het paard te ontzien en zodat de zenuwbaan onder het jukbeen vrij ligt.

 

Het innovatief vormgegeven kopstuk is aangepast aan de anatomie van het paardenhoofd om zo min mogelijk druk achter de oren te creëren. Het is teruggesneden achter de oren en extra breed bovenop de nek. Voor extra draagcomfort loopt de neusriem over het kopstuk heen in plaats van onderdoor.

 

Het hoofdstel is voorzien van een Wave model frontriem wat ervoor zorgt dat het kopstuk niet tegen de oren drukt. De frontriem is verfraaid met grote Swarovski kristallen in zilverkleurige settings. 

 

Ten slotte is het hoofdstel voorzien van subtiele, stijlvolle zwarte Inox gespen en fournituren.

 

Alle Kingsley hoofdstellen worden geleverd met bijpassen teugels (muv de special bridles)

 

Alle Kingsley hoofdstellen en accessoires worden gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer wat deze lijn exclusief en zeer duurzaam maakt. Aan ieder Kingsley product is met uiterste zorg gewerkt, dit zorgt ervoor dat er jarenlang plezier aan beleefd kan worden.

 

 

Klik hier voor de Kingsley collectie

Klik hier om naar de Kingsley website te gaan