0

Kask

Zeer fijne caps van Italiaanse makelij. De cap is uitgevoerd met zacht, eco-lederen kinbandje welke huidirritatie voorkomt. De cap voldoet aan de nieuwe VG-1 veiligheidsstandaarden, is lichtgewicht (slechts 565 gram!) gecombineerd met een prachtige, elegante vormgeving.

De Kask caps zijn voorzien van een zachte en comfortabele binnen voering eenvoudig te verwijderen en te wassen is. Wassen kan met de hand of in de wasmachine op 30 ° C. Dit maakt de caps van KASK comfortabel en hygiënisch in het dragen.

De caps van Kask zijn voorzien van een intelligent, geïntegreerd ventilatiesysteem op basis van twee honingraat-achtige beluchtingsroosters. Dit zorgt voor het ontstaan van een optimale luchtstroom in de helm.

KASK is een merk wat zich uitsluitend bezig houdt met het produceren van helmen. Het zij voor de bouw, wintersport, bergbeklimmen en wielrennen. Hierdoor is Kask zich uitermate bewust van de noodzaak van een goed passende cap, omdat alleen dan de veiligheid en het comfort van de drager gegarandeerd kunnen worden. De caps van KASK zijn voorzien van een gepatenteerd nekbeschermer aan de achterzijde van de cap die zich soepel naar de vorm van de nek van de ruiter vormt en ervoor zorgt dat de cap nog steviger op het hoofd staat en niet het risico heeft om bij een val te verschuiven.

De Kask caps zijn naar wens te personaliseren. Optioneel zijn de ergonomische oorbeschermers voor extra bescherming aan de zijkant van het hoofd. Optioneel bij deze caps is ook een vlag of uw logo op de voor en/of achterzijde. Informeer naar de mogelijkheden en levertijden.

Kask werkt met caps in drie verschillende maten en daarin een losse padding.

15 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

15 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Winkelwagen

You have no items in your shopping cart.