0

Over ons

Koole Ruitersport dé winkel voor uw ruitersport artikelen.

Welkom op de webshop van Koole Ruitersport

Na de uitbreiding van Koole Dressage Horse's en Paarden Revalidatie N-H zijn ook wij sinds 2011 gevestigd aan de kanaaldijk 93 in Bergen. Na de verbouwing van wat heel vroeger stallen waren en later opslag, hebben wij onze draai helemaal gevonden en zijn we compleet. We nodigen u dan ook van harte uit om een keer langs te komen, en het het eindresultaat te komen bewonderen!

Wij staan voor service en kwaliteit en kiezen onze merken hier dan ook zorgvuldig op uit. Exclusieve merken met echte eyecatchers voor speciale gelegenheden komen samen met fashionable nieuwe merken en gevestigde namen. Een uitgebalanceerde mix van verschillende stijlen en prijsklasse's voor u én uw paard.

Op de webshop vindt u de artikelen die wij in de winkel hebben, maar er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid iets te bestellen wat niet op onze webshop staat. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld zélf laarzen, caps, wedstrijdjasjes en hoofdstellen samenstellen van oa. Kingsley, Samshield, KEP Italia, KASK, Equiline. Andere merken die wij verkopen zijn oa. Cavalleria Toscana, Juuls, Pikeur, Eskadron en Sprenger.

Voor advies bent u natuurlijk altijd welkom in onze winkel, eventueel buiten openingstijden op afspraak, waar we de vele mogelijkheden met u kunnen bespreken en u kunnen helpen met uw keuze.

We hopen dat alles duidelijk en helder is maar mochten er nog vragen zijn kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier, wij staan u graag te woord.

 Met vriendelijke groet,

Team Koole Ruitersport

 

Adres:
Koole Ruitersport Bergen
Kanaaldijk 93
1862 PV BERGEN

Openingstijden:
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bank info:
BTW nr. NL855543231.B01
KvK nr. 64149293
IBAN NL97 RABO 0370 176 790

 

Kingsley Saddles en onze zadelspecialisten

Ook voor het aanmeten van een Kingsley zadel kunt u bij ons terecht. Uiteraard is het ook mogelijk uw huidige zadel na te laten kijken en eventueel aan te laten passen. Onze zadelspecialist komt graag bij u langs.

Hans de Haas, tel. 06-10218028

Of een email naar info@kingsleysaddles.com of info@kooleruitersport.nl

Winkelwagen

You have no items in your shopping cart.