Over Ons

Hallo daar, mede paardenliefhebbers!

Mijn naam is Kaitlin en ik ben de trotse eigenaar, hoofdredacteur, toegewijde schrijver, en – laten we het maar toegeven – de opperste paardenfluisteraar van deze website. Als je op zoek bent

 naar een plaats waar paardenliefde, expertise en een vleugje humor samenkomen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren, ben ik altijd al gefascineerd geweest door deze majestueuze wezens. Ik bedoel, wie houdt er nu niet van een dier dat zo groot is dat het je letterlijk kan verpletteren, maar ervoor kiest om je in plaats daarvan liefdevol in de ogen te kijken? En laten we eerlijk zijn, hun haar ziet er altijd beter uit dan het mijne, zelfs op een slechte dag.

Mijn liefde voor paarden heeft mij ertoe gebracht om deze website op te richten als een bron van informatie en een gemeenschap voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met paarden te maken heeft. Of je nu een professionele ruiter bent, of iemand die gewoon geobsedeerd is door de manier waarop paarden eruitzien als ze rennen (kom op, dat kan niet alleen ik zijn), ik hoop dat je hier iets waardevols zult vinden.

Op deze website vind je artikelen over alles, van het belang van een goed paardenvoer tot de kunst van paardenmassage (ja, dat is echt een ding en nee, het is niet alleen een excuus om meer tijd door te brengen met het aaien van je paard, hoewel dat een bijkomend voordeel is).

Dus pak je favoriete paardensnoepjes (voor je paard, niet voor jou, tenzij je dat lekker vindt, dan oordeel ik niet), maak het jezelf gemakkelijk en duik in de wereld van paarden met ons!

Blijf galopperen!

Kaitlin

Scroll naar boven